
Czujnik igłowy - ostrzowy przeznaczony do pomiaru temperatury w przetwórstwie spożywczym, głównie w komorach wędzarniczych, dojrzewalniach owoców
Element pomiarowy | Pt 100 |
Zakres pomiarowy | do 260°C |
Klasa elementu pomiarowego | B |
Materał igły | stal 1H18N9T (1.4541) (AISI 321) |
Wymiary igły | 4 mm x 120 mm |
Materiał rękojeści | Teflon |
Wykonanie przewodu | Silikon/teflon - |
Ilość żył | 3 |
Długość przewodu | 5 m |
Czujnik igłowy - ostrzowy przeznaczony do pomiaru temperatury w przetwórstwie spożywczym, głównie w komorach wędzarniczych, dojrzewalniach owoców
check_circle
check_circle
W związku ze zmianami w Prawie Telekomunikacyjnym informujemy, że strona sklepu zapisuje informacje w plikach Cookie dotyczących: ID sesji, ostatnio oglądane produkty