Tagi
Ostatnio przeglądane
Czujnik igłowy - ostrzowy...
TER-T100
Nowy produkt
Czujnik igłowy - ostrzowy przeznaczony do pomiaru temperatury w przetwórstwie spożywczym, głównie w komorach wędzarniczych, dojrzewalniach owoców oraz do współpracy z miernikami przenośnymi.
zakres: do 1150°C
element: Pt100, Pt1000, termopara J, K
wymiary: wg. zamówienia
rękojeść: metalowa lub z tworzywa
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Data dostępności:
Przed złożeniem zamówienia należy bezwzględnie potwierdzić z Działem Obsługi cenę produktu oraz jego dostępność.
Zakres pomiarowy | do 260°C (Pt100); do 800°C (termoelement J) do 1150°C (term. K) - czujnik płaszczowy, giętki |
Element pomiarowy | opornik platynowy Pt100, Pt500 lub Pt1000 wg. PN-EN60751+A2 termoelement K (NiCr-NiAl) wg. PN-EN60584 Termoelement J (Fe-CuNi) wg. PN-EN60584 |
Klasa elementu pomiarowego | B (dla Pt100), 2 (dla termoelementów) |
Materiał osłony | stal 1H18N9T (1.4541) (AISI 321) Inconel 600 dla czujników płaszczowych |
Materiał rękojeści | stal 1H18N9T (1.4541) (AISI 321) teflon lub tworzywo |
Do wyceny należy podać:
- element pomiarowy: Pt100, Pt500, Pt1000, K, J
- Średnicę "igły" w mm
- Długość "igły" w mm
- Materiał rękojeści: teflon, inox
- Długość przewodu w mm
- Ilość żył: w przypadku PT - 2 lub 3
- Rodzaj przewodu: teflon/silikon , teflon/teflon, silikon/silikon
- temperatura pracy
Na razie nie dodano żadnej recenzji.