Czujniki temperatury i wilgotności

Promocje

Brak promowanych produktów w tym momencie.

Informacja

Producenci

Ostatnio przeglądane

T-100 Czujnik ręczny - wg zamówienia

TER-T100

Nowy produkt

Czujnik igłowy - ostrzowy przeznaczony do pomiaru temperatury w przetwórstwie spożywczym, głównie w komorach wędzarniczych, dojrzewalniach owoców oraz do współpracy z miernikami przenośnymi.

zakres: do 1150°C
element: Pt100, Pt1000, termopara J, K
wymiary: wg. zamówienia
rękojeść: metalowa lub z tworzywa

Więcej szczegółów

Cena i dostępność na zapytanie

Przed złożeniem zamówienia należy bezwzględnie potwierdzić z Działem Obsługi cenę produktu oraz jego dostępność.

Więcej informacji

Zakres pomiarowy

do 260°C (Pt100); do 800°C (termoelement J)

do 1150°C (term. K) - czujnik płaszczowy, giętki

Element pomiarowy

opornik platynowy Pt100, Pt500 lub Pt1000 wg. PN-EN60751+A2

termoelement K (NiCr-NiAl) wg. PN-EN60584

Termoelement J (Fe-CuNi) wg. PN-EN60584

Klasa elementu pomiarowego

B (dla Pt100), 2 (dla termoelementów)

Materiał osłony

stal 1H18N9T (1.4541) (AISI 321)

Inconel 600 dla czujników płaszczowych

Materiał rękojeści

stal 1H18N9T (1.4541) (AISI 321)

teflon lub tworzywo

Do wyceny należy podać:

- element pomiarowy: Pt100,  Pt500,  Pt1000,  K,  J

- Średnicę "igły" w mm

- Długość "igły" w mm

- Materiał rękojeści: teflon,  inox

- Długość przewodu w mm

- Ilość żył: w przypadku PT - 2 lub 3

- Rodzaj przewodu: teflon/silikon , teflon/teflon, silikon/silikon

- temperatura pracy

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

T-100 Czujnik ręczny - wg zamówienia

T-100 Czujnik ręczny - wg zamówienia

Czujnik igłowy - ostrzowy przeznaczony do pomiaru temperatury w przetwórstwie spożywczym, głównie w komorach wędzarniczych, dojrzewalniach owoców oraz do współpracy z miernikami przenośnymi.

zakres: do 1150°C
element: Pt100, Pt1000, termopara J, K
wymiary: wg. zamówienia
rękojeść: metalowa lub z tworzywa

Pliki do pobrania